Tomir 38 Zgłoś Napisano 19 Października 2015 Chwile gramy na dayz.pl więc warto napisać o nas parę słów. Jakaś część Was zapewne kojarzy Tag 18+, zapewne źle się on Wam kojarzy -co zrobić. Nie interesuje nas RP, nie interesuje nas Wasza sytuacja. Naszym celem jest przetrwanie a zrealizować to możemy tylko i wyłącznie przez dużą ilość fragów. Jeśli wchodzisz do miasta i widzisz sterte martwych ciał to pewnie jesteśmy w okolicy.Bądź ostrożny Tak, jesteśmy bandytami i dobrze nam z tym Zapraszamy na kanał YT gdzie możesz obejrzeć naszą gre.https://www.youtube.com/user/2012Aga/videos Conan, Endrju, Lightmen, Sciobelo, Niron, Smp, Tomi,Jaras, Furiat, Mejker, Morgan, Markiz, , Suchy, Alek, DeSneju, Siberian, , Dzejson, Orzech, Bonku, Czarnokrew, Garvet, Węgiel, AsGhost, Ruki, Tomaszet, Kruk, Przemo Pozdrawiamy Ciepło 18+ 6 weepimmewly, zed, Devil09 i 3 innych dodali reakcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcadio 35 Zgłoś Napisano 19 Października 2015 Na filmikach Conana widać wasze serce Szanuje was jako wojowników i rownież pozdrawiam 2 weepimmewly i Tomir dodali reakcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobertPL 29 Zgłoś Napisano 19 Października 2015 Nikogo nie szukamy Wczoraj Niron pisał żebym wszedł do was na ts3 na jakąś akcyjke 1 weepimmewly dodał reakcję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomir 38 Zgłoś Napisano 19 Października 2015 Na filmikach Conana widać wasze serce Szanuje was jako wojowników i rownież pozdrawiam On zawsze ma miekke serce 1 weepimmewly dodał reakcję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomir 38 Zgłoś Napisano 20 Października 2015 Robert rekrutacji nie prowadzimy mamy stałą ekipę i od dawna jest ona zamknięta no chyba ze masz fajna siostrę to pomyślę 2 weepimmewly i RobertPL dodali reakcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobertPL 29 Zgłoś Napisano 20 Października 2015 Robert rekrutacji nie prowadzimy mamy stałą ekipę i od dawna jest ona zamknięta no chyba ze masz fajna siostrę to pomyślę Hahahah! mam i to nie jedną !! haha 1 weepimmewly dodał reakcję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomir 38 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2016 Odnośnie wielu zapytań dotyczących dołączenia do nas ,nie nie prowadzimy rekrutacji.Nie wiem czy można nazwać nas klanem lecz grupa ludzi którzy tworzą ta ekipę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomAll 234 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2016 No i proszę jak miło jest na DayZ.pl pewne grono osób utworzyło grupę bandycką, a inne utworzyło Miasteczko handlowe. I nie mówie tu o 3-4 osobach w obydwu grupach, ale nastu w każdej z nich. I niech ktoś jeszcze raz napisze, że na naszym serwerze nudno i ubogo... Pozdrowienia dla bandziorów 18+ 4 George, Tyrant, Conan i 1 inny dodali reakcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zuru 129 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2016 Na naszym serwerze jest nudno i ubogo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niron 55 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2016 jakich znowu bandziorów chyba nie o nas mowa ;> 1 Tomir dodał reakcję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Conan 97 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2016 jakich znowu bandziorów chyba nie o nas mowa ;> hmm MY:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SwissFlock 78 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2016 Musimy sie kiedys ustawic na mala wymiane ognia 1 Tomir dodał reakcję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomir 38 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2016 Musimy sie kiedys ustawic na mala wymiane ognia Rozmowy już są prowadzone o naszym planowanym ataku na wasze miasto handlowe ,pewnie na dniach zostanie podana data oraz godzina:p.Wiec Swiss wymiana ognia na pewno będzie hehe ) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SwissFlock 78 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2016 Z kim te rozmowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyrant 102 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2016 Mi osobiscie udalo sie poznac paru chlopakow na ts z +18 i bardzo mi sie podoba ten Clan i chlopaki tez spoko przynajmniej jakas flaszka poleciala na evencie bylo super pozdrawiam Tyr@nt PL 3 DeathRow PL, George i Tomir dodali reakcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moherowy Berecik 29 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2016 To mówisz Tomi że ekipa zakmnięta ja chyba musze sie do Graży przejść i wspomnieć coś o "Oli" 1 Tomir dodał reakcję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomir 38 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2016 Mi osobiscie udalo sie poznac paru chlopakow na ts z +18 i bardzo mi sie podoba ten Clan i chlopaki tez spoko przynajmniej jakas flaszka poleciala na evencie bylo super pozdrawiam Tyr@nt PL Oby więcej takich libacji ,trzeba się ustawić na kolejna hehe To mówisz Tomi że ekipa zakmnięta ja chyba musze sie do Graży przejść i wspomnieć coś o "Oli" Dla ciebie zawsze otwarta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moherowy Berecik 29 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2016 Dla ciebie zawsze otwarta Tak myślałem ok ... zabiore starej monitor i pogramy, dosyć ogladania MjakMiłość na moim sprzecie ;] 1 Tomir dodał reakcję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zed 0 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 Może być siostra kumpla albo jakaś panna z odlotów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomir 38 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 Jak masz dobra sąsiadkę to tez może być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zed 0 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 Im starsze wino tym lepsze, chyba coś się znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KonradCookieMonster 1 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 Sporo was ostatnio ginie, nieprawdasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomir 38 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 Ciekawe kiedy kolego bo cos malo jasno napisales ,ostatnio zadko bywalismy na PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KonradCookieMonster 1 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 Nie że jakieś hejty, po prostu piszę bo miałem, przyjemność niedawno postrzelać się z członkami waszej grupy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomir 38 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 Nie że jakieś hejty, po prostu piszę bo miałem, przyjemność niedawno postrzelać się z członkami waszej grupy Tak a niby kiedy ?,jak poklepujesz bajere to precyzuj wypowiedzi.Twierdzisz ze sporo nas ginie wiec wyjaśnij kiedy i gdzie ?.Od przeszło tygodnia nie robiliśmy żadnego pvp na PL a ty wyskakujesz tutaj z jakimis malo rzeczowymi wypowiedziami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach