Robertolina 4 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2016 Siemka, jakies 2-3 tygodnie temu dostałem bana za "zabicie milicjantów" od Voltera. Jednak zabiłem tylko jednego, a volter użył liczby mnogiej, wedlug regulaminu powiniem dostać bana na 7dni, jak sie okazuje po 2-3 tygodniach ban nadal został, co jest nie tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyrant 102 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2016 moze wczesniej zabiles tez policja ?? jesli tak to kara jest dluzsza 1 Robertolina dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robertolina 4 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2016 moze wczesniej zabiles tez policja ?? jesli tak to kara jest dluzsza Nie, to był mój pierwszy raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyrant 102 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2016 to musisz pisac do Voltera na pw albo czatbox 1 Robertolina dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robertolina 4 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2016 to musisz pisac do Voltera na pw albo czatbox Ok, spoko napisze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolfmir 154 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2016 Oj, nie wiem czy warto Volterowi jeszcze "zawracać dupę" powiem w skrócie Kolega dostał Perma, i to nie tylko u nas! Perm poleciał na wszystkie prywatne serwery DayZ Temat uważam za zakończony. ZAMYKAM 1 Robertolina dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Volter 713 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2016 Ban ściągnięty 1 Robertolina dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach