BisQuit 1 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2016 Witam. Chciałbym się dowiedzieć za co dostałem bana. Gram na tym serwerze sporadycznie, a dzisiaj nagle komunikat, że mam bana. To są jakieś jaja czy co? Nie grałem chyba od tygodnia, a tu nagle ban? W ogóle nie rozumiem o co chodzi... 1 bispwooppymisy dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polak 11 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2016 Przypadek? "Nie sondze" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Volter 713 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2016 Polak, sprawdzam w logach i nie masz bana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom3kb 661 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2016 Ale to nie Polak oberwał tylko kolega wyżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Volter 713 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2016 Yhm faktycznie, myślałem, że Polak 2 posty napisał Ps. Ban nałożony przez krogniew-a, jak będzie w domu to odpisze w tym temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolfmir 154 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2016 Witam, ban poleciał za spamowanie serwera przy logowaniu pod nikiem "ChujCiWCyce" Więcej chyba już nie muszę tłumaczyć Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BisQuit 1 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2016 Å»e spamowanie serwera to bym nie powiedział. Ale dlaczego od razu perm skoro według regulaminu jest inaczej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolfmir 154 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2016 Jako właściciel serwera dayz polska, który jest serwerem prywatnym, mam prawo ustalać kto może na nim grać a kto nie. Regulamin który obowiązuje na serwerze jest stworzony w celu ustalenia zasad obowiązujących na serwerze i pomaga zrozumieć graczom zasady jakie na nim panują . Nie jest on jednak ostateczną wyrocznią. Zasady i prawa na serwerze ustalam tylko i wyłącznie ja i to moje zdanie jest najważniejszym prawem które tu obowiązuje. Dziękuję. 2 WalecznaKaczka i Devil09 dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BisQuit 1 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2016 Fakt faktem decyzja niezgodna z regulamiem Także żenada po całości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom3kb 661 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2016 Kolejny znawca regulaminu po banie Trzeba było wchodzić pod nickiem Stokrotka by problemu nie było. 1 Siwy89 dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BisQuit 1 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2016 Jeżeli wiem, że decyzja jest nieuczciwa to jak najbardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Volter 713 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2016 9. NAZWY UÅ»YTKOWNIKÓW Zakazuje się używania nicków: - należących do Administratorów. Podszywanie się pod administrację jest całkowicie zakazane, - obrażających innych graczy lub adminów, - zbrodniarzy historycznych (np. Hitler, Stalin), - zawierających wulgaryzmy, - podobnych w znacznym stopniu do nicków Administratorów. Temat zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach